B&B bij het Veerse Meer

B&B Landgoed Rijckholt

B&B Landgoed Rijckholt

Een bed and breakfast vlak bij het Veerse Meer in Zeeland. In Barbara’s B&B op Landgoed Rijckholt wordt u ontvangen in een bijzondere stijlvolle omgeving. Met veel natuur, rust en speelmogelijkheid voor de kinderen. In Zeeland dicht bij het strand, het Veerse meer , Veere en Domburg.
Iedere kamer heeft een eigen thema zoals bijv. de Kamer van Boeddha, het uilennest, de jachtkamer of de kamer van Barbie. Voor de rust en natuur hebben de kamer geen televisie. Er zijn kamers voor 2 pers. Met bad of douche en familiekamers met een bedbank voor 2 kinderen. De kamers zijn allemaal ruim en hebben eigen faciliteiten. Het restaurant is gevestigd in de oorspronkelijke boerderij. U kunt hier op vrijdag en zaterdag dineren, hier is ook een televisie.
Voor kinderen is er hier volop te doen. Ze kunnen springen op de trampoline, gebruikmaken van de kinderfietsen en de dieren bekijken. Op het terrein heeft dochter Kim een woon-zorg voorziening voor ouderen, dus als de kinderen het leuk vinden komen ze veel gezellig oma’s tegen.

Onze kamers

Iedere slaapkamer in de Bed & Breakfast heeft zijn eigen thema en inspiratie. We hebben wel gezorgd dat overal het comfort verzekerd is, met een aparte badkamer met toilet en bad of douche. We weten dat sommige mensen het heerlijk vinden om languit in bad te genieten van de rust en ontspanning, maar dat andere mensen kiezen voor een praktische instap zonder slipgevaren.

Om u te helpen bij de keuze, welke kamer het best past bij het verblijf dat u bent, hier een korte opsomming van de mogelijkheden:

1. Een 2 persoonskamer met een deur direct naar de tuin of boomgaard. U kunt kiezen voor de kant die direct aan de boomgaard grenst, hier kunt u buiten heerlijk genieten van de zonsondergang. Deze kamers hebben een douche of bad. Aan deze kant van het gebouw zijn honden in de kamer toegestaanB&B veerse meer

Een 2 persoonkamers met een deur direct aan de tuin van het hofje. Dit is de warme zuidkant, waar u de ochtendzon heeft. U kijkt uit op het hofje. Omdat we ivm. allergien van gasten een stricte scheiding maken in de kamers waar wel en geen honden mogen verblijven zijn aan deze kant  van het gebouw geen honden in de kamer toegestaan.

2. Een hoekkamer voor 2 personen (1 kinderbed kan hier bijgeplaatst worden). Deze kamers op de begane grond hebben een extra opslaande deur en daarmee een nog directere verbinding met de tuin. Er zijn hoekkamers met bad en douche

B&B Veerse meer, Zeeland3. De familiekamers zijn alle op de eerste verdieping. Er is op de kamer een bedbank voor 2 kinderen en er kan nog een bed bijgeplaatst worden voor een derde kind. Boven het restaurant, dat gevestigd is in de oude gerestaureerde schuur zijn ook 4 familiekamers. Deze kamers kunt u per twee kamer huren als een familie-suite. U heeft dan een eigen opgang en de kinderen slapen direct aan de andere kant van de gang. In feite krijgt u daarmee een familie appartement, maar dan zonder keuken. Voor mensen  met allergieën is misschien een kamer in het Bed & Breakfast gebouw aan te raden, omdat in het dak van de oude schuur stro is verwerkt (wat meer allergenen bevat)

4. De appartementen. Met een aparte slaapkamer, een bedbank voor de kinderen en een eigen keuketje. Er is 1 appartement met een extra kinderslaapkamer

 

B&B Rijckholt
Barbara Verschoor en Rob Bakker
Provincialeweg 2
4494 NA Geersdijk
telefoon: +31(0)113 302100
e-mail: info@landgoedrijckholt.nl

Dit bericht is geplaatst in Bed & Breakfast met de tags . Bookmark de permalink.