B&B Goes

Bed and Breakfast “Den Frischen Romer”is gelegen in het centrum van Goes, direct nabij de jachthaven.

B&B Goes

Bed and Breakfast den Frischen Romer

Goes is een toeristische trekpleister in het hart van Zeeland en staat bekend om zijn gezellige winkelcentrum. In de directe omgeving is er ruim voldoende parkeergelegenheid (bijvoorbeeld op het Molenplein, op 200 meter afstand). Tevens op loopafstand: restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. Vanuit uw raam kunt u zeilboten zien varen van en naar de Oosterschelde. Voor duikers hebben we gelegenheid om duikspullen op te slaan en fietsen kunnen gestald worden in onze achtertuin.

Ooit bood hier een middeleeuwse herberg zeelieden onderdak. Nu biedt onze B&B comfortabel onderdak in twee studio’s die sfeervol zijn ingericht met alle gemakken van de moderne tijd. U kunt overnachten in de ruime studio’s op de “Bed & Breakfast” manier, maar u kunt de studio’s ook voor wat langere tijd huren als vakantieverblijf en zelf ontbijt maken in de modern ingerichte keukens.

De haven van Goes

De haven van Goes is een gezellige plek

In onze Bed and Breakfast hebben we twee studio’s. Beide studio’s zijn voorzien van een luxe keuken en een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. De bedden zijn natuurlijk comfortabel en het ruime zitgedeelte is voorzien van televisie, DVD-speler en radio/CD/MP3-speler. Tevens is er is een snelle, draadloze internetverbinding beschikbaar (gratis).

N.B. Onze herberg is rookvrij. De studio’s zijn bereikbaar per trap, dus niet geschikt voor minder-validen.

Eigen badkamerStudio 1

Studio 1 ligt op de eerste verdieping en heeft met een oppervlakte van 30 m² comfortabel veel ruimte voor 2 personen. Het is voorzien van alle luxe en is sfeervol ingericht. Het bed is tweepersoons. De keuken van Studio 1 is half open en heeft een oven en gasformuis. Studio 1 heeft een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

 

Studio 2

Studio 2 ligt op de tweede verdieping, de zolder van het huis. eigen keukenDe originele kapconstructie van ruwe houten palen geeft deze studio zijn karakteristieke sfeer. Het hoge dak, de aanwezigheid van twee vides en het oppervlak van meer dan 30 m² geeft deze studio een zeer ruimtelijk gevoel. De studio heeft een tweepersoonsbed en op de vide een extra bed voor een derde persoon. Het is er licht door de aanwezigheid van dakramen, die een fraai uitzicht bieden op de historische binnenstad. De studio heeft een eigen keuken en heeft een oven en gasformuis. Ook heeft de kamer een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

 

Luchtfoto van de vestingstad Goes

Luchtfoto van de vestingstad Goes

B&B boeken in Goes:

Den Frisschen Romer
J.A. van de Goeskade 59, 4461BJ Goes, Zeeland
telefoon: 0113-253982 of 06-57118570

 

Meer Bed and Breakfast in Goes

Dit bericht is geplaatst in Bed & Breakfast met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.