Bed & Breakfast Bij Ka

Logeren in het bakhuisje van een zeeuwse boerderijOnthaast in de tuinkamer midden in de grote boomgaard, geniet van de rust, de rondscharrelende kippen en pony’s en het uitgebreide ontbijt met Zeeuwse lekkernijen, geserveerd op mooi brocante serviesgoed

In het bakhuisje van onze oude Zeeuwse boerderij in de Zak van Zuid-Beveland, te midden van de bloemdijken, kun je heerlijk logeren in oude stijl.

Geniet van een heerlijk Zeeuws ontbijt met eitjes van onze eigen kippen, de verse bloemen uit de tuin, het mooie brocante serviesgoed en de houtkachel in de tuinkamer.

 Eeen heerlijk bed om in te slapenHet bakhuisje heeft 2 eenpersoonsbedden met oud-Hollands beddengoed en een apart toilet, zoals vroeger met een hartje in de deur.Op de vloer liggen oude, Hollandse plavuizen, voorzien van vloerverwarming voor hedendaags comfort

De ouderwetse pompkraan met een Belgisch hardstenen wasbakje en pompdoek, oude witjes op de muur en een Heritage douche zorgen voor een gezellige ouderwetse sfeer. Handdoeken, fohn en zeep zijn aanwezig.

Het huisje is voorzien van een kledingkast, flatscreen tv en een dvd, gratis Wifi, een koffiezetapparaat & een waterkoker met koffie en diverse soorten thee.

Huisje huren in zeelandBij het bakhuisje hoort de Zeeuwse hoogstamboomgaard met oude fruitrassen. In het midden van de boomgaard staat een ruime tuinkamer met grote ramen om heerlijk te onthaasten op de  loungeset en te genieten van een goed boek of glas wijn bij de houtkachel.

De tuinkamer heeft ook een landelijke keuken met een eettafel. De keuken beschikt over een Senseo-apparaat, waterkoker, gasfornuis met oven, magnetron, Smeg koelkast en brocante serviesgoed.  Ook de tuinkamer heeft een flatscreen tv en wifi.

Het Zeeuwse ontbijt wordt in de tuinkamer geserveerd of bij mooi weer op het terras.

B&B boeken:

Bed & Breakfast Bij Ka
Carolien Jaspars-Lens
Oud Ovezandseweg 30
4441 SH Ovezande (Zeeland)

telefoon: +31(0)113 656853
mobiel: 06 46070523
email: info@bijka.nl

Dit bericht is geplaatst in Bed & Breakfast. Bookmark de permalink.