Pipowagen in Zeeland

B&B in een PipowagenBed & Breakfast “Halte Baarland”is een prachtig, landelijk gelegen logeeradres, vlakbij de Westerschelde.

U verblijft in onze pipowagen die bestaat uit een gezellige zithoek en een slaapgedeelte met twee 1-persoonsbedden. Klik hier voor meer foto’s van de pipowagen.

Behalve de woonwagen verhuren wij per weekend en/of midweek een voormalig strandhuisje…ons “Duinhuis”.
Het Duinhuis is geschikt voor 2 personen. Ook hier twee 1-persoonsbedden, een zithoekje en een eettafeltje. Klik hier voor meer foto’s van het duinhuisje

Pipowagen huren in ZeelandBed & Breakfast ‘Halte Baarland’ is een kleinschalig logeeradres op een prachtige landelijke plek in het mooie Zeeuwse natuurgebied ‘De Zak van Zuid-Beveland’.

 

De B&B ligt een halve kilometer buiten het mooie dorpje Baarland en op loopafstand van de Westerschelde en het strandje van Baarland. U slaapt in een originele Buggenhoutse woonwagen, in een Bowtopwagen of in een heus strandhuisje. Romantischer kan bijna niet.

 

Duinhuisje ZeelandU kunt heerlijk fietsen langs de bloemendijken van Zuid-Beveland. We hebben gratis onze fietsen klaar staan voor gebruik.

Onderweg komt u diverse theetuinen tegen waar u voor een schappelijk bedrag een kop thee of koffie kunt nuttigen met (vaak zelfgemaakt) gebak.

 

Sinds kort verhuren wij ook onze Bow Top wagen, een van oorsprong Engelse of Ierse zigeunerwagen met huif.

Bowtop wagenDeze wagen is kleiner dan de Buggenhoutse woonwagen, maar bijzonder knus. Er is een tweepersoonsbed en een gezellige zithoek.

Hij staat op een plaats naast ons huis met veel privacy en vanaf uw eigen terrasje kunt u genieten van het mooie uitzicht.

Achter de wagen is er een eigen douche en toilet.

Het ontbijt krijgt u geserveerd in een picknickmand.

Inchecken kan vanaf 15.00 uur, uitchecken kan tot 11.00 uur.

Vanaf Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen nemen, bij afrit 35 richting ’s Gravenpolder gaan, bij de stoplichten rechtdoor en dan de eerste afslag links richting Hoedekenskerke.

In Hoedekenskerke bij de T-splitsing linksaf het dorp uitrijden, over het spoor rechts aanhouden en dan de weg vervolgen. In het gehucht Bakendorp rechtsaf en na ongeveer een kilometer ziet u aan de linkerkant ‘Halte Baarland’.

 

 

Adres:

B&B Halte Baarland

Nico Bijleveld en Henrieke de Jong
Bakendorpseweg 4,
4435 NH Baarland

Telefoon: 0113 – 230637

Mobiel: 06 – 29030956

E-mail: bnb@haltebaarland.nl

Dit bericht is geplaatst in Bed & Breakfast. Bookmark de permalink.